Roodehaansterweg 9b, 9c, 9g | 9963 TC | Warfhuizen

Interieur woning 9B

De Grasdak vakantiewoning 9B

Woning 9B is ongeveer 100 m2 groot en is geschikt voor maximaal zes personen. Via de voordeur komt u in een ruime hal die toegang biedt aan de woonkamer met volledig ingerichte eetkeuken (samen 56,5 m2), drie slaapkamers (13, 10 en 5,3 m2), de badkamer en de wc.

Houtkachel en vloerverwarming

Het hele huis is voorzien van een luxe marmeren vloer met vloerverwarming. Voor de koude dagen kunt u gebruik maken van onze sfeervolle houtkachel. Er is hout aanwezig!

Gratis Internet

Grasdakwoning 9B heeft een eigen vaste ADSL internetvoorziening met WIFI waar u gratis gebruik van kunt maken.

Woonkamer

De woonkamer heeft een comfortabele driezits(slaap)bank en drie fauteuils. Vanuit uw luie stoel heeft u een prachtig uitzicht over de tuin, het Reitdiep en het nationaal landschap Middag Humsterland. U kunt uw keuze maken uit de boeken die wij in het huis beschikbaar hebben. Er is een tv met dvd speler of u kiest voor een spelletje. Wilt u liever internetten? Dat kan gratis als u een computer meeneemt. 

Terras

De woonkamer geeft u via openslaande deuren toegang tot het terras. Het grote terras is voorzien van een tafel met verstelbare, comfortabele tuinstoelen. Op koude avonden kunt u gebruik maken van de gezellige terra cotta terraskachel en genieten van de optimale privacy en uitzicht van dit huis vanwege haar ligging. 

Keuken

In de open keuken / eetkamer heeft u alle mogelijkheden om heerlijk te koken. De keuken heeft een gaskookplaat, een combi-oven, een vaatwasser, ruime koelkast en grote vrieskast. De keuken is goed uitgerust om een uitgebreide maaltijd te kunnen bereiden. Er is een ruime eettafel met acht stoelen in het huis aanwezig. Ook vanaf de eettafel heeft u een fenomenaal uitzicht over het Reitdiep. Een Krups Dolce Gusto koffiemachine zorgt op elk moment van de dag voor een kopje koffie geheel naar uw wens. 

Slaapkamers

Slaapkamer 1 aan de voorkant van het huis heeft een grote glazen pui. Dit betekent een geweldig uitzicht vanuit de twee geriefelijke boxspring bedden. Wilt u liever meer privacy? Dan schuift u gewoon de zonwering dicht. Slaapkamer 2 is de kleinste, maar eveneens voorzien van twee boxspring bedden. In slaapkamer 3 slaapt u in een tweepersoons boxspring bed. Elke slaapkamer heeft hang- en opbergmogelijkheden voor uw vakantiespullen. 

Badkamer

De badkamer is lekker ruim met twee wastafels, ligbad en heerlijke regendouche. Verder kunt u hier ook uw was draaien en drogen als dat nodig mocht zijn. Naast de badkamer is een separate wc. 

Boot, steiger en parkeren

U kunt uw eigen boot meenemen en aanleggen aan de ruime ligplaats die bij het huis hoort. (max. diepgang ca. 1 meter). Tenslotte kunt u bij ons huis twee auto’s parkeren.

Bekijk hier de foto's van Grasdakwoning 9B

Reserveer hier Grasdakwoning 9B